За меломани! :
Гривна с ключ Сол, ключ Фа, ♥ и още нещо …

Масивно сребро 925 и полиестерен шнур.
Цена без висулка с буквичка – 22лв.
Цена с 1 висулка с буквичка – 25лв.
Цена с 2 висулки с буквички – 28лв.