Ваучери

Ако искате да зарадвате любим човек с бижу или аксесоар, изработени от нас, но не разполагате с достатъно време за поръчка и изработка, има решение за това.

Колкото и добре да познаваме любимите си хора, понякога е трудно да изберем подходящия подарък за тях – ако се затруднявате в избора, има решение и за това.

Предоставяме ви възможност да подарите ваучер – така този, за когото е предназначен, може сам да избере какво и кога да си поръча и да получи това, за което си мечтае. Ваучерите са чудесно решение пред алтернативата за дълго лутане в търсене на подходящ подарък.

–         Ваучерът може да бъде зареден с желана от вас сума (от 20 до 200 лв.). За да уточните на каква стойност да бъде ваучерът, както и да посочите име, телефон и точен адрес за доставката му, можете да ни пишете на:

Ваучерът достига до вас на хартиен носител, доставката се извършва от куриерска служба „Еконт експрес”.

–         Няма ограничение за брой закупени ваучери.

–         Ваучерът може да се използва еднократно.

–         Ваучерът може да се използва за всички продукти и услуги, които предлага „Заморе мио” ЕООД, съответстващи на неговата парична стойност.

–         Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност и не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.

–         Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-малка от цената на избрания продукт, то разликата се доплаща от клиента.

–         Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-голяма от цената на избрания продукт, то клиентът може да закупи допълнителен продукт от „Заморе мио” ЕООД. В случай, че клиентът не желае да се възползва от предложението, остатъкът до номинала на ваучера не се възстановява.

–         Всеки ваучер има уникален код. Моля, пазете този код – с него вие удостоверявате на каква стойност е вашият ваучер.